-5%

БЪЛГАРСКИ ИНТЕРИОРНИ  ВРАТИ 

 –10%

НА ТУРСКИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

 ТАЛОНИ ЗА ОСТЪПКИ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Формет - Дизайн производство на врати и мебели

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НИ!

Фирма " ФОРМЕТ ДИЗАЙН " ЕООД –БЪЛГАРСКИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ нa блиндирани врати и интериорни врати и мебели , които са съчетани със съвременните дизайни .

Предимството на българския производител е, че вратите се правят по индивидуалните размери на клиента и са съобразени с изискванията му за цвят, конструкция и пълнеж. "ФОРМЕТ-Дизайн"ЕООД предлага качество в различни ценови диапазони: ламинатни врати, МДФ врати в цвят по RAL, гладки и таблени врати с естествен фурнир, масивни и декоративни интериорни врати. Разнообразен е изборът на довършителни аксесоари, обков и дръжки, които ще внесат желания акцент и стил в обзавеждането. За производството на интериорни врати  , фирмата си партнира с едни от най - добрите български производители на материали.

Фирмата е тясно специализирана в проектиране, изработка и монтаж на интериорни и екстериорни врати от MDF, врати с чупещи се крила – тип хармоники,плъзгащи врати,ламинатни врати,лакирани врати,фурнировани врати, врати Крафт Мастер, врати от масивна дървесина,мебели и др.

 Предимството на вратите , произведени от " ФОРМЕТ-ДИЗАЙН " ЕООД , се състои в това , че ние можем да произвеждаме всякакъв вид нестандартни врати с нестандартни размери.п

Предлагаме всичко необходимо за обзавеждане на жилищни и обществени сгради. Със своя дългогодишен опит и висококвалифициран персонал фирмата се е наложила в своята област със своето високо качество на изпълнение, качествени материали и конкурентно ниски цени.
“ ФОРМЕТ-ДИЗАЙН” се грижи за клиентите си, консултира ги и създава продукти съoбразени със специфичните им изисквания.

 

От основаването си през 2007 г. „Формет-Дизайн” ЕООД гр. Варна се наложи като една от водещите фирми във търговията на блиндирани и интериорни врати на българския пазар, и доказа, че е надежден партньор в работата си с инвеститори, строителни фирми и крайни клиенти.

Така фирмата разшири дейността си с производството на български блиндирани врати, интериорни врати, мебели и изискващи високо качество, сложност на изпълнението и серийно производство продукти.

" ФОРМЕТ-Дизайн" ЕООД разполага със собствена производствена база , оборудвана с високо технологични машини  за  производство, в резултат на което е в състояние да извърши качествено и в срок изпълнението на възложените поръчки.

ФОРМЕТ-Дизайн обединява класика, стил, изискан дизайн и уникалност. Изработени с особено внимание вратите ни ще превърнат дома ви в уникално място, където да се наслаждавате на радостите от живота.

Направете Вашият избор между множеството различни модели интериорни врати, направени специално за Вас 

  ОТ 349ЛВ ВХОДНИ ВРАТИ