-5%

БЪЛГАРСКИ ИНТЕРИОРНИ  ВРАТИ 

 –10%

НА ТУРСКИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

 ТАЛОНИ ЗА ОСТЪПКИ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Интериорни врати

Интериорните врати, които изработваме са няколко вида. Делят се на фалцови и базфалцови врати от:

 • MDF покритие ламинат
 • MDF покритие естествен фурнир
 • HDF кори крафтмастер-боядисани
 • -МДФ ламинат:Много здраво и практично е покритието с  ламинатни кори, които са ценово достъпни, но тяхната повърхност е промишлено заздравена така, че много по-добре понася евентуални издрасквания, освен това по-лесно се поддържа, техните декори не се различават от тези на природното дърво.

  - Крафт Мастер:Боядисани с различни цветове по каталога на RAL по избор на клиента. Модела Крафт Мастер имитира таблени дървени врати и раздвижва линията на вратите. Избора на цветове от над 300 цвята прави възможно съчетаването на вратите с интериора във вашия дом.Предлаганите интериорни врати тип Крафт Мастер са няколко модела: Анатолия, Аспендос, Асос , Перге, Одеса,Милано и Мадрид. Покритието на вратите е боя (полиуретан)

  -МДФ естествен фурнир:

  Най-висок клас на интериорни врати се предлага с покритие от естествени фурнири. Това са прекрасни природни материали, които дават незаменима атмосфера на интериора. Предлагаме богата гама естествени фурнири –орех, бук, дъб, череша, ясен... Фурнированите врати могат да бъдат в натурален цвят или байцвани на водна основа, грундирани и завършени с матов или гланцов полиуретанов лак.

  -Като дизайнерски специалитет може да Ви предложиме и покритие от модерна високо лъскава пластмаса, наричана Гланц .

Вратите се изработват по индивидуални размери на клиента. Това ги прави приложими и при панелни и тухлени сгради с нестандартно изпълнение. Структурата на основната линия врати и технологична изработка:

 • чамова рамка - 4 мм MDF при плътните и при фрезованите врати, каса чам.
 • Пълнежът на вратите е два вида :Вратите са окомплектовани с по три панти и брава.filling-1
    Пълнеж тип "пчелна пита"

   Пълнежът тип пчелна пита е с дебелина 3,4 мм, изработен е от восъчна хартия между подсилени плочи "ПДЧ". За залепването на всички елементи е използвано висококачествено водоустойчиво лепило. Стандартен за предлаганите продукти
  filling-2
    Пълнеж тип "перфорирано ПДЧ"

   Пълнежът тип "перфорирано ПДЧ" е с дебелина 3,4 мм, изработен от пресовани дървени частици. Нестандартен за предлаганите продукти оскъпява цената на вратата.
 • Вариантите на заключване са:обикновен ключ,секретен,wc.

  - Описание: Брава за интериорни врати по БДС. Отвор за смазване на механизма. Защита срещу износване на механизма.

  - Горен език: Материал - цинково-алуминиева сплав. Обръщаем без разглобяване със специална конструкция, позволяваща лесна манипулация с вратата.

  - Долен език: Стоманен, трипластов.

  - Покритие на челната планка: Никел / бял цинк / декоративно лаково покритие с цвят "Месинг".

  - Корпус: Горещопоцинкована стоманена ламарина.


  Вратите могат да бъдат прорязани (остъклени) - 1/3, 2/3 и 3/3, като формата и вида на остъклението е по избор на клиента. Избор от различни стъкла /мат, цветни и др./ за остъкляване на вратите

  ОТ 349ЛВ ВХОДНИ ВРАТИ