-5%

БЪЛГАРСКИ ИНТЕРИОРНИ  ВРАТИ 

 –10%

НА ТУРСКИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

 ТАЛОНИ ЗА ОСТЪПКИ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Детски стаи

Интериорното изграждане на детска стая е голямо предизвикателство за всички родители. Защото детската стая наистина е помещение, натоварено с много функции – едновременно спалня, място за развлечение, та дори и офис на малкия господин или дама. Как и по какъв начин да се намери най-удачното решение за стаята на малкия човек така, че не само да бъде удобна и функционална, но и да развива неговото въображение и креативност?

Детските стаи могат да се разделят на 3 вида – едни, които са подходящи за момичета, други, които са подходяши за момчета и трети, които са универсални. Всичко зависи от цветовата схема, която сме си избрали. Всяко дете мечтае да има красива собствена стая. Неговата стая трябва да е изящна, хубава и усмихната.

Ако търсите ново обзавеждане за стаята на вашата малки съкровища, бихте могли да намерите решение при нас и да осъществите мечтите, оформяйки едно вълшебно кътче, в което да играят и да се забавляват вашите деца.

  ОТ 349ЛВ ВХОДНИ ВРАТИ