-5%

БЪЛГАРСКИ ИНТЕРИОРНИ  ВРАТИ 

 –10%

НА ТУРСКИ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

 ТАЛОНИ ЗА ОСТЪПКИ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НА Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Кухни

Обзавеждането на кухнята – най-знчимото място в дома – е задача, която изисква да се потопите в света на дизайна и непринудени идеи, да визуализарате своето въображение. Именно кухните, изработени по индивидуален проект, дават онова неповторимо предимство да създадете уюта, от който имате нужда.

Обзавеждането на една кухня е и най-предизвикателната задача за всеки, който се занимава с производството на мебели, защото то изисква съвършено съчетание на функционалност и дизайн. Нашата сила е в това, че владеем този баланс до съвършенство. Предлагаме голяма гама от модели кухни и възможност за изработване на абсолютно индивидулани проекти за обзавеждане на дома. Не се притеснявайте, че няма да съберете модулите в избраното пространство или, че стените на вашия апартамент не са прави, ние ще направим шкафовете по точния размер и форма. Вече можете да видите проекта на вашата бъдеща кухня компютърно генериран. Нестандартни решения. Заповядайте в нашия магазин!

Удовлетворяваме разнообразните вкусове с оригинални модерни и класически модели кухни. Уважаваме клиента и винаги имаме позитивно активно отношение. Ние проектираме, произвеждаме, монтираме, осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз. Предлагаме завършени решения за модерни и класически кухни.

  ОТ 349ЛВ ВХОДНИ ВРАТИ